COACHING FORMATIU CORPORATIU I COACHING PERSONAL ESPECIALITZAT:
 
Oferim serveis de Formació/Coaching per a professionals, ja siguin treballadors en cadenes productives, creatius, administratius, directius... i també per al desenvolupament personal en l'acompliment de metes i objectius.
Cada dia són més les empreses i persones que, a nivell mundial, aprecien els avantatges de les diferents branques del coneixement i variades disciplines que els coachings professionals utilitzen per a millorar les competències i aptituts dels seus clients, tan de persones per assolir nivells més alts de benestar, autoconeixement i progrés personal, com també en empreses amb actuacions focalitzades en els seus treballadors i directius, millorant la seva productivitat i benestar laboral.
     Salvador Companyó (un dels nostres col·laboradors).
A Phoenix Invictus comtem amb un equip de col.laboradors entre els quals hi figuren coachs professionals que, conjuntament amb altres dels nostres col.laboradors poden disenyar i aplicar plans o cursos especialitzats, per tal de potenciar o millorar alguna circumstància concreta en l'entorn familiar, laboral o empresarial dels nostres clients.
BONES COL·LABORACIONS SÓN BONS RESULTATS !
Escoltem cada cas que ens arriba sense compromís, i realitzem estudis i pressupostos adaptats per a cada cas concret.
p2.jpg

© 2023 por Consultoría Estratégica. Creado con Wix.com  Cataluña.                                                                                                               Contacta'ns  -   Inici  -   Nota legal